Česta Pitanja

Dostava unutar Hrvatske iznosi 4.50 €. Za narudžbe iznad 45 € dostava je besplatna.

Rok za dostavu je 3-7 radnih dana unutar Hrvatske. U slučaju povećanog obujma posla moguća su odstupanja.

Postavi komad papira na ravnu površinu pa obuj čarape koje planiraš nositi s obućom i stani bosonog/a ili u čarapama na papir. Petu postavi uz rub papira i zabilježi početnu i završnu točku.

Koristi ravnalo ili mjernu traku za mjerenje udaljenosti između označenih točaka (u centimetrima) te dobiveno usporedi s veličinama koje su navedene ispod svakog proizvoda.

Uvijek preporučujemo da izmjeriš oba stopala. Kod većine ljudi jedno stopalo malo duže od drugog, savjetujemo da koristiš dimenzije duljeg stopala za odabir veličine. U situaciji kada tvoje mjerenje pokazuje da se nalaziš između dvije veličine, uvijek odaberi veću veličinu.

Proizvod možeš vratiti unutar 14 dana. Potrebno je ispuniti obvezni obrazac na linku te pričekati da te kontaktiramo. Nakon što s tobom dogovorimo vrijeme preuzimanja, mi sve odrađujemo s dostavnom službom Overseas Express, a na tebi je da pričekaš da dođu preuzeti pošiljku.

Po primitku paketa i provjere ispravnosti, novac ćemo vratiti na tvoj račun.

Proizvod ne smije biti korišten/oštećen i obvezno treba biti u originalnom pakiranju. Možeš ga dodatno zamotati.

Naknada za dostavne i manipulativne naplaćuje se 6€ jednokratno.

*Povrat je moguć isključivo putem dostavne službe Overseas Express.

Proizvod možeš zamijeniti unutar 14 dana. Potrebno je ispuniti obvezni obrazac na linku te pričekati da te kontaktiramo. Nakon što s tobom dogovorimo vrijeme preuzimanja, mi sve odrađujemo s dostavnom službom Overseas Express, a na tebi je da pričekaš da dođu preuzeti pošiljku.

Po primitku paketa i provjere ispravnosti, novi proizvod šaljemo na tvoju adresu.

Proizvod ne smije biti korišten/oštećen i obvezno treba biti u originalnom pakiranju. Možeš ga dodatno zamotati.

Naknada za dostavne i manipulativne naplaćuje se 6€ jednokratno.

*Zamjena je moguća isključivo putem dostavne službe Overseas Express.

Uplatu možeš izvršiti na transakciji račun, karticom ili plaćanjem pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja)

Narudžbu možeš izvršiti putem našeg webshopa; odabereš željeni proizvod i pratiš daljnje korake.

Možeš nam se javiti i e-mailom na adresu info@anatomske.hr, porukom na Facebook-u ili Instagramu ili pozivom na 051 600 070 i rado ćemo odraditi narudžbu umjesto tebe.

Za narudžbu nam je potrebno: proizvod i veličina koju želiš, ime i prezime, adresa za dostavu, kontakt broj, kontakt e-mail.

Preporučujemo brisanje vlažnom krpom kako bi se uklonila prljavština i prašina. Nije potrebno koristiti sredstva za čišćenje. Uklonite prašinu i prljavštinu s površine cipelama koristeći meku četku ili vlažnu krpu. Ako su cipele izrađene od kože, koristite sredstvo za čišćenje kože prema uputama proizvođača.